نوکیا 2.2 را در واقع میتوان یک بروزرسانی بسیار مناسب بر Nokia 2.1 دانست که سال گذشته توسط این شرکت معرفی شده بود. این گوشی تقریباً در همه زمینهها ارتقا یافته و با توجه به ظاهر زیباتر خود نسبت به نسل گذشته میتواند محصولی ارزان و در عین حال با کلاس کار و کارآمد برای کاربرانی باشد که قصد هزینه زیاد برای خرید گوشی هوشمند ندارند.
نوکیا 2.2 از یک بدنه پلاستیکی ساخته شده که این بار به جای نمایشگر یک دست از نمایشگر با ناچ U شکل استفاده میکند و ساختاری شبیه به گوشیهای روز دارد. این نمایشگر 5.71 اینچی بوده و مانند سال گذشته با فناوری IPS LCD ساخته خواهد شد ولی این بار نسبت نمایشگر به بدنه بسیار بالاتر 79.0 درصد (در مقابل 70.0 درصد نوکیا 2.1) را به کاربر ارائه خواهد داد.
نکته دیگر در مورد این نمایشگر این است که نسبت عریضتر 19:9 و رزولشون 720 در 1520 برای آن در نظر گرفته شده که تراکم پیکسلی بالاتری را نسبت به سال گذشته ارائه میدهد.
در زیر این پنل نمایشگر نوکیا از یک پردازنده Helio A22 با پردازنده چهار هستهای از هستههای کم مصرف Cortex-A53 در فرکانس 2.0 گیگاهرتز استفاده میکند و کاربران میتوانند بین دو نسخه با 3 یا 2 گیگابایت حافظه رم و 32 یا 16 گیگابایت حافظه داخلی، نسخه مد نظر خود را سفارش دهند.
این گوشی جزء پروژه Android One است و نوکیا برای آن نسخه اندروید 9.0 پای را در نظر گرفته که البته با ارائه نسخه جدید اندروید Q، بروزرسانی آن برای این گوشی نیز عرضه خواهد شد. نوکیا در معرفی این گوشی تمرکز ویژهای بر هوش مصنوعی و خدمات گوگل دارد که استفاده از نرمافزارهای Google Lens و دستیار هوشمند با این گوشی را به صورت تجربهای کارآمد و دلپذیر عنوان میکند.
به مانند سال گذشته در پشت و جلو شاهد استفاده از یک دوربین هستیم و نوکیا دوربین ارتقا یافته 13 مگاپیکسلی با f/2.2 و دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی را برای این محصول جدید در نظر گرفته است.
تنها نکته قابل تأمل باتری نوکیا 2.2 است که بر خلاف ظرفیت قدرتمند 4000 میلیآمپر ساعتی نسل قبلی، حالا به 3000 میلیآمپر ساعت کاهش پیدا کرده و مسلماً شارژدهی کمتر دستگاه را نتیجه خواهد داد.