فروشگاه اینترنتی کوک همراه

نقد و بررسی گوشی موبایل بلو Tank 4

11/19/2018
بولد موبایل

طراحی و ساخت

ازآنجایی‌که طراحی گوشی‌های کلاسیک همیشه از قانون و قاعده‌ا‌ی کلی پیروی می‌کند، خیلی نمی‌توان روی آن مانور داد و تغییرات عجیب ایجاد کرد؛ اما شرکت بلو با تغییرات کوچک، این گوشی‌ها را از سادگی درآورده و به آن‌ها جذابیت تزریق کرده است. گوشی «Tank4» هم در رنگ‌های متنوعی مانند رزگلد، مشکی، نقره‌ای و طلایی به بازار عرضه شده است تا برای افرادی با سلایق مختلف مطلوب باشد. نام این گوشی به‌خودی‌خود بیانگر عملکرد اصلی این مستحکم و تانک گونه است اما شرکت بلو سعی کرده است تا با تعیین شعار «قوی باش» برای این محصول روی مقاومت بالای بدنه تانک 4 تأکید کند. این گوشی از دو سیم‌کارت با قطع اصلی پشتیبانی می‌کند. بدنه‌ی آن کاملاً فلزی است و کیفیت رضایت بخشی دارد. در ساخت این قاب فلزی از آلومینیومی استفاده شده است که در صنعت تولید هواپیما کاربرد دارد. وزن این گوشی 123 گرم و ضخامت آن حدود یک سانتی‌متر است. اعداد و ارقام نشان از این دارند که با گوشی جمع‌وجور اما مستحکمی سروکار داریم که در دست گرفتن آن حس خوبی به کاربر می‌دهد. قاب پشتی را که باز کنید، باتری و در زیر آن درگاه‌های سیم‌کارت و کارت حافظه‌ی جانبی را می‌بینید. در سمت چپ گوشی فقط جک ۳.۵ میلی‌متری صدا قرار دارد و قاب پشتی گوشی میزبان دوربین و فلش زیر آن است. درگاه شارژ این Tank 4 هم مانند اکثر گوشی‌ها در قسمت زیرین قاب جلویی جای گرفته است. صفحه‌کلید Tank 4 با دکمه‌های بزرگ و راحت است که تایپ کردن با آن تجربه‌ی خوبی برای کاربر خواهد بود و حس نوستالژیک گوشی‌های قدیمی را در ذهن تداعی می‌کند. درمجموع کیفیت و طراحی ساخت خوب است و با توجه به رده‌ی کاربری و قیمتی که دارد، ایرادی به این طراحی وارد نیست.

بعد از سخت‌افزار و کارایی به نمایشگر این گوشی می‌رسیم. شرکت بلو از یک صفحه‌نمایش ۲.۴اینچی برای این محصول استفاده کرده است. پنل این نمایشگر LCD‌ و فناوری آن TFT است. رزولوشن ۲۴۰ × ۳۲۰ پیکسل است و با توجه به ابعاد، ۱۶۷ پیکسل را در هر اینچ به نمایش می‌گذارد که برای چنین گجتی کاملاً عادی و مناسب است. با توجه به قیمتی که این گوشی دارد، کیفیت و زاویه دید نمایشگر آن‌هم نسبت به کاربری آن مطلوب است. از گوشی‌ای بارده‌ی کاربری عمومی بیش از این هم انتظار نمی‌رود.

از گوشی‌هایی در این رده‌ی کاربری نباید انتظار سخت‌افزار و کارایی بالایی داشت. تراشه‌ی استفاده‌شده در این گوشی فقط برای دریافت و ارسال پیام، گوش دادن به موزیک، رادیو و بازی‌های سبکی که معمولاً در خود گوشی قرار دارد، مناسب است. رم این گوشی ۲۴ مگابایت بوده و حافظه‌ی داخلی ۳۲ مگابایتی آن با یک کارت حافظه‌ی جانبی تا ۳۲ گیگابایت قابل ارتقاست.

دوربین و عکاسی

همان‌‎طور که در قسمت طراحی و ساخت هم گفتیم، دوربین این گوشی روی قاب پشتی آن قرار دارد و زیر آن یک فلش از نوع LED جا خوش کرده است. این دوربین یکی از ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین دوربین‌های استفاده‌شده در موبایل است. تصاویر ثبت‌شده رزولوشن VGA‌ دارند و مشخص است که کیفیت آن اصلاً چنگی به دل نمی‌زند. البته واضح است کسی که به دنبال این گوشی می‌رود، قصد عکاسی ندارد و کیفیت عکس‌های ثبت‌شده هم برایش مهم نیست. این دوربین قابلیت فیلم‌برداری هم دارد اما از دوربین سلفی در آن خبری نیست.

سایر ویژگی‌ها و امکانات

از دیگر ویژگی‌های این موبایل می‌توان به امکان افزودن تعداد زیادی مخاطب به دفترچه تلفن، رادیو FM، بلوتوث و قابلیت پخش MP3 برای فایل‌های صوتی و MP4 برای فایل‌های ویدیویی اشاره کرد. درگاه ارتباطی برای این گوشی microUSB v2.0 است که برای شارژ و انتقال اطلاعات مورداستفاده قرار می‌گیرد. باتری این دستگاه قابل تعویض است و شرکت بلو از یک باتری لیتیوم‌یون با ظرفیت 1800 میلی‌آمپرساعت استفاده کرده است که با توجه به مصرف انرژی کمی که این گوشی دارد، شارژ دهی کاملاً مطلوبی را برای این دستگاه به دنبال دارد. این باتری یکی از نقاط قوت جالب‌توجه گوشی تانک 4 است؛ به‌طوری‌که شرکت سازنده مدعی است در استفاده معمول می‌تواند تا 3 شبانه‌روز انرژی گوشی را تأمین کند.

جمع‌بندی

گوشی موبایل Tank4 تانکی مستحکم از شرکت بلو است که طراحی قدیمی و حس نوستالژیک گوشی‌های دارای صفحه‌کلید را زنده کرده است. این گوشی از بدنه‌ای بسیار مقاوم برخوردار است که آن را تا حد زیادی در برابر صدمه و آسیب ایمن کرده است. البته در این گوشی خبری از فناوری‌های ارتباطی 3G و 4G نیست که با توجه به کارایی گوشی امری طببیعی است. از سوی دیگر دوربین این گوشی چنگی به دل نمی‌زند. در عوض باتری Tank 4 ارزش خرید این گوشی را تا حد زیادی بالا برده است. این گوشی با امکانات و ویژگی‌های ساده، معمولی و ابتدایی برای کسانی مناسب است که به‌جز دریافت و ارسال پیامک، برقراری تماس، گوش دادن به موزیک و رادیو هیچ کار دیگری با گوشی خود ندارند. مادربزرگ‌ها، پدربزرگ‌ها، مادران و پدرانی که علاقه‌ای به عصر تکنولوژی ندارند و افرادی که دارای مشاغل صنعتی هستند را می توان بازار هدف این گوشی دانست.

 

برگرفته از: وب سایت دیجی‌کالا

نظرات

نوشته ای پیدا نشد

نوشتن نظر